Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Udruženje poslovnih žena Srbije

Prvi „Open House Day“ u Integra Life Club-u

U Integra Life Club- u, novootvorenom prostoru naše članice, Tatjane Jevđović (Beuty Imagini Centar), nakon svečanog otvaranja 17. decembra, narednog dana održan je prvi “Open House Day”.


Dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije je u okviru glavnog programa predstavila aktivnosti Udruženja u protekloj godini.Članice Udruženja su u okviru „UPŽ kutka“ imale priliku da izlože svoje proizvode, promotivne materijale i da u razgovoru sa posetiocima predstave svoje biznise.


Takođe, članica UPŽ Srbije, Ljiljana Bajić Bibić ("Nutri Bios“), specijalista interne medicine i diplomirani homeopata, održala je predavanje na temu "Uvod u homeopatiju”.Kroz projekat „Open House“ Integra Life Club će otvoriti svoja vrata za sve koji budu želeli da osete i dožive dodir (kroz različite vrste terapija, masaža i tretmana), posvete pažnju svom telu kroz vežbanje (joga, qi gong, speed fitness, ples…), prime nova ili osveste stara znanja kroz polučasovna predavanja o homeopatiji, savetovanju na temu ličnog i duhovnog razvoja, kreativne radionice, uživaju u degustaciji i priči o kvalitetnoj kafi i čaju, kao i svemu što donosi zadovoljstvo i kreira zdrav i kvalitetan život.

Izvor: Poslovne Žene